
فشار خون بالا، خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد که هر دو از علل اصلی مرگ و میر هستند.
توصیه های تغذیه ای در مورد چگونگی کاهش فشار خون اغلب شامل استفاده از گیاهان و ادویه ها به جای نمک برای طعم دادن به وعده های غذایی است. با این حال، کارشناسان اطلاعات کمی در مورد فواید گیاهان و ادویه جات برای سلامتی دارند.
یک آزمایش تصادفی کنترل شده اخیر نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از گیاهان و ادویه ها ممکن است فشار خون را در افراد در معرض خطر بیماری قلبی عروقی کاهش دهد.
فشار خون در صورت درمان نشدن خطر بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی، بیماری کلیوی، از دست دادن بینایی و آسیب به رگ های خونی را افزایش دهد.
راهنمایی های غذایی در مورد کاهش فشار خون شامل کاهش مصرف نمک است. کارشناسان تغذیه برای تمامی مردم استفاده از گیاهان و ادویه ها را به جای نمک برای طعم دادن به غذا توصیه می کنند.
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا اخیراً یک آزمایش تصادفی و کنترلشده را انجام دادند تا تأثیر مصرف طولانیمدت گیاهان و ادویهها بر عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی را بررسی کنند.
آنها دریافتند که استفاده بیشتر از گیاهان و ادویه ها در غذا باعث کاهش فشار خون 24 ساعته میشود پروفسور پنی کریس اترتون، یکی از نویسندگان اصلی این مطالعه، گفت:
“در واقع، اثرات گیاهان و ادویه ها در کاهش فشار خون در یک رژیم غذایی برای من شگفت انگیز بود.”
ما [از قبل] در مورد اثرات بسیاری از عوامل سبک زندگی، به ویژه عوامل رژیم غذایی، که می توانند فشار خون را افزایش دهند – مانند سدیم، الکل، و کافئین – و سایر عواملی که می توانند فشار خون را کاهش دهند، مانند پتاسیم، منیزیم و کلسیم، می دانیم.
او ادامه داد: «از نظر ما گیاهان و ادویهها، هیچ کارآزمایی بالینی وجود نداشت که مزایای کاهش فشار خون را نشان دهد، اما بعد از انجام مطالعه این رویه عوض شد.»