میکرونیدلینگ صورت و بدن با استفاده از فرآیند طبیعی بدن در ترمیم انجام می شود. نیدلینگ زمانی استفاده می شود که قسمتی از بدن آسیب دیده یا زخم شده باشد. در حالت عادی بدن در پاسخ به این آسیب ها، موادی را ترشح می کند که باعث بهبود آن قسمت خواهند شد. برای بهبود این بخش ها می توان از روش مصنوعی هم استفاده کرد که با استفاده از دستگاه هایی که روی آن سوزن هایی با ارتفاع و قطر کم وجود دارد انجام می شود. با غلطاندن آن ها روی قسمت مورد نظر، سوراخ هایی روی پوست ایجاد می شود که باعث افزایش و تحریک کلاژن سازی پوست شده و در نهایت به روشن تر شدن و رفع چین و چروک کمک می کند. در ابتدا نیدلینگ فقط برای جوان سازی پوست استفاده می شد اما امروزه این علم بسیار گسترده تر شده و برای درمان بسیاری از عارضه ها استفاده می شود. در ادامه می خواهیم بیشتر با اینکه نیدلینگ چیست، دستگاه های آن، تفاوتش با مزوتراپی و سایر موضوعات مهم بپردازیم.
میکرونیدلینگ چیست؟
میکرونیدلینگ برای درمان انواع بیماری های پوستی که باعث ایجاد فرورفتگی در پوست می شوند مانند اسکار آکنه، اسکارهای جراحی، سایر اسکارها، سوختگی ها، بزرگ شدن منافذ، چین و چروک و علائم کشش استفاده می شود. (این روش بر روی اسکارهای عمیق و باریک آکنه باریک و عمیق نسبت به موارد وسیعتر مؤثر است.)
اگر به دنبال راهی برای بهبود ظاهر و بافت کلی پوست خود هستید، میکرونیدلینگ گزینه ای است که باید در نظر بگیرید چراکه یک درمان دردناک یا خیلی طولانی نیست و مزایای بسیار شگفت انگیزی دارد!
6 مزیت میکرونیدلینگ صورت چیست؟
با توجه به داشتن فواید بسیار میکرونیدلینگ برای لک صورت اکثر متخصص های حوزه ی زیبایی آن را توصیه می کنند چراکه بسیاری از مشکلات صورت را بهبود می بخشد. انجام نیدلینگ در خانه با استفاده از درمارولر (یکی از دستگاه های نیدلینگ صورت) نیز امکان پذیر است. بعد از نیدلینگ برا کسب نتیجه ی بهتر می توان از انواع ماسک های آب رسان پوست نیز استفاده کرد تا تاثیر معجزه آسای آن را مشاهده کنید. معمولا پزشکان انجام میکرونیدلینگ را هفته ای یک جلسه توصیه می کنند. در ادامه برخی از مشکلاتی که با میکرونیدلینگ صورت رفع خواهد شد را بررسی می کنیم.
- کاهش چین و چروک: انجام حتی یک جلسه میکرونیدلینگ پوست صورت، تولید کلاژن و الاستین در پوست را که باعث از بین رفتن نشانه های پیری می شوند را افزایش می دهد.
- از بین بردن عارضه های حاصل از نور خورشید: تابیدن بیش از حد نور خورشید به صورت باعث تیرگی و لکه پوستی می شود که میکرونیدلینگ صورت می توان آن ها را کاهش دهد.
- پُر شدن منافذ پوستی: وقتی سوزن های درمارولر یا درماپن وارد پوست می شوند باعث تحریک منافذ شده و کلاژن منافذ را تحریک می کنند تا پُرتر از قبل شده تا پوست صاف تر به نظر برسد.
- افزایش تاثیر محصولات بهبود دهنده پوست: ایجاد شدن سوراخ هایی موقتی و ریز در پوست فرصت بسیار خوبی برای استفاده از ماسک های پوستی و مرطوب کننده ها فراهم می کند چون این کانال های پوستی راه را برای ورود این مواد به لایه های پوست صورت باز می کنند.
- بهبود آکنه و جای جوش: میکرونیدلینگ جای جوش اگر به اندازه ی کافی انجام شود، می تواند در از بین بردن و یا حذف کامل آکنه و رد جا مانده از جوش ها موثر باشد.
- عوارض کم: نیدلینگ یک روش علمی ثابت شده است که عوارض جانبی بسیار پایینی برای پوست و بدن دارد چراکه بسیار هوشمندانه عمل کرده و با تحریک پوست از کلاژن خود پوست برای بهبود آن استفاده می کند. این منافذ بعد از ۷۲ ساعت تماما پر شده و هیچ عارضه ای برجای نخواهد ماند.
انواع دستگاه های میکرونیدلینگ را بشناسید
از زمان پیدایش این میکرونیدلینگ در سال ۱۹۹۵ تا به امروز به دلیل محبوبیت و استقبال مردم، دستگاه های بسیاری برای انجام آن ساخته شده اند. به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی این دستگاه ها دست خوش تغییرات بسیاری شده اند که تاثیر استفاده از آن ها را افزایش داده است. از این دستگاه ها در کلینیک های زیبایی استفاده می شود و اُپراتور دستگاه باید دانش و مهارت کافی در این زمینه را داشته باشد. در ادامه دو دستگاه که محبوبیت بیشتری در حوزه ی نیدلینگ دارند به شما معرفی خواهیم کرد.
درمارولر
درواقع این دستگاه شبیه به غلطک بوده و روی آن پر از سوزن های ریز از جنس تیتانیوم است. پس از ضد عفونی کردن دستگاه، با غلطاندن درمارولر روی صورت یا بدن سوزن ها وارد پوست شده و منافذ ریزی را ایجاد می کند. تا بیست دقیقه بعد از استفاده درمارولر پوست قرمز شده که یک امر طبیعی بوده و بعد از مدتی رفع خواهد شد. از نکات مثبت و دلایل محبوبیت استفاده از درمارولر در میکرونیدلینگ صورت، می توان به قیمت پایین و راحتی استفاده از آن اشاره کرد.
درماپن
درماپن دستگاه برقی شبیه یک خودکار است و درواقع یک نوع پیشرفته و جدید تر از درمالولر می باشد. درماپن دارای سوزن هایی ریزتر است که به قدری سریع حرکت می کنند که با کشیدن آن روی پوست، فرآیند میکرونیدلینگ بدون درد انجام می شود. سوزن های این دستگاه قابل تعویض بوده و برای رعایت بهداشت باید برای هر فرد از سوزن جداگانه استفاده کرد. درکل درماپن نسبت به درمارولر وسیله ای بهداشتی تر است. هرچند قیمت آن مقداری بالاتر از درمارولر می باشد که به نسبت تاثیر بهتری که دارد کاملا منطقی است.
میکرونیدلینگ مو و ابرو
تاثیرات معجزه آسای میکرونیدلینگ در رشد موی سر و ابرو نیز قابل مشاهده است. جالب است بدانید انجام این روش باعث تحریک فولیکول های مو و بهبود سلول های مو شده و در نهایت رشد مو با کیفیت تری در پوست سر و ابرو را به همراه خواهد داشت. هرچند انجام این روش در منزل نیز امکان پذیر است اما در مواردی که مشکل فرد شدیدتر باشد بهتر است که به مراکز پزشکی مراجعه کند.
میکرونیدلینگ ابرو
برای افرادی که ابروهای آن ها نازک شده و یا قسمتی از آن ها مو ندارد این روش می تواند مناسب باشد. البته بهتر است قبل از آن با یک پزشک نیز مشورت شود. نیدلینگ ابرو با درمارولری انجام می شود که غلطک کوچک تری دارد و اندازه ی سوزن های آن پنج دهم میلی متر ۲۴۰ میکرونی است تا آسیبی به چشم وارد نشود. نیدلینگ ابرو با درمارولر را می توانید هفته ای یک بار استفاده کنید. کافیست درمارولر را چند بار در جهات مختلف بر روی ابرو بغلطانید و سپس روغن هایی مثل روغن نارگیل یا کرچک را روی ابرو مالیده تا جذب آن ها بهتر انجام شود.
میکرونیدلینگ مو
همانطور که گفته شد مطالعات نشان می دهد که میکرونیدلینگ برای رشد مجدد موی سر و افزایش کیفیت آن نیز موثر است. این روش که فقط در مراکز زیبایی، معمولا هر هفته یا هر سه هفته یکبار انجام می شود. تقریبا هشتاد درصد کسانی که این روش را برای ریزش مو سر خود انتخاب کرده اند، تجربیات رضایت بخشی کسب کرده اند. معمولا از درماپن برای پوست سر استفاده می شود اما تعداد جلسات و سایز سوزن ها بسته به نوع پوست و نظر پزشک متفاوت است. در رابطه با ماندگار بودن میکرونیدلینگ مو نمی توان اطمینان داد چراکه بدن هر فرد متفاوت است و ممکن است نتیجه ای که دو شخص با تعداد جلسات و سوزن های یکسان می گیرند، متفاوت باشد.
میکرونیدلینگ در زمان قاعدگی
پریودی شما بر روی نتایج میکرونیدلینگ شما تاثیر نمی گذارد. البته باز هم می توانید این موضوع را به پزشک متخصص خود اطلاع دهید و اطمینان حاصل کنید.
میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ چه فرقی دارند؟
ترکیب مزوتراپی و میکرونیدلینگ در کنار هم را مزونیدلینگ می گویند. مزوتراپی یکی از دیگر از روش های محبوب است که در آن برحسب نیاز پوستی شخص مایع مغذی به لایه ی مزودرم پوست تزریق می شود. این روش هم برای پوست و هم برای رشد مو کاربرد دارد. در مزو، اسید آمینه ها و انواع ویتامین ها و همینطور آنتی اکسیدان های لازم توسط پزشک تشخیص و تزریق می شود.
ترکیب این دو می تواند در سریع ترین زمان، نتیجه ای معجزه آسا خلق کند. مزونیدلینگ نیاز به مراقبت های طولانی ندارد و ظرف یکی دو روز پوست کاملا به حالت عادی برمی گردد با این تفاوت که شادابی، جوانی، روشنی و زیبایی بیشتری نسبت به قبل دارد.
عوارض میکرونیدلینگ چیست؟
میکرونیدلینگ برای لک صورت یا از بین بردن چین و چروک ممکن است یک سری مشکلات جزئی هم برای برخی ایجاد کند. آسیب پوست خطری است که معمولاً با دستگاه های میکرونیدلینگ برای لک صورت رخ می دهد. این آسیب ممکن است شامل خونریزی، کبودی، قرمزی، سفتی، خارش و پوسته پوسته شدن باشد و معمولاً پس از چند روز یا چند هفته بدون هیچ درمانی از بین میرود.
از آنجایی که میکرونیدلینگ در واقع صدمات ریز اما کنترل شده متعددی را در پوست ایجاد می کند، ممکن است پس از انجام آن، علائم بسیار کوچکی را نیز روی پوست خود مشاهده کنید. با این حال، این علائم موقتی هستند. هنگامی که روند بهبودی بدن شما شروع می شود، پوست شما نسبت به پیش از میکرونیدلینگ شفاف و صاف تر به نظر می رسد.
هزینه میکرونیدلینگ
قیمت میکرونیدلینگ جای جوش، لک و چین و چروک صورت کاملا بستگی به این دارد که ناحیه ی تحت درمان چقدر است؟، مشکلات این ناحیه چقدر جدی است؟، برای این مشکلات چند جلسه میکرونیدلینگ ترک پوستی نیاز است؟ و البه این که برخی پزشکان نسبت به دیگران هزینه ی بیشتری دریافت می کنند چه به خاطر مهارت بیشتر و چه به دلیل مکانی که در آن خدمات میکرونیدلینگ صورت را ارائه می دهند. البته با وجود تمام این ها به صورت کلی هزینه میکرونیدلینگ صورت از سایر روش ها مانند لیفت ارزان تر است.
آیا میکرونیدلینگ دردناک است؟
روش های میکرونیدلینگ دردناک نیستند، اما می توانند کمی ناراحت کننده باشند، به خصوص برای بیمارانی که ممکن است از سوزن بترسند. میکرونیدلینگ از سوزن های ریز برای ایجاد سوراخ در لایه ی درم پوست استفاده می کند. انجام این کار به تولید کلاژن و الاستین بدن کمک میکند و به داشتن پوستی جوانتر و صافتر کمک میکند.
میکرونیدلینگ تقریبا برای هر کسی بی خطر است. تنها موارد منع مصرف برای کسانی است که در حال حاضر آکنه، عفونت یا مشکلات ترمیم زخم دارند.
چند جلسه میکرونیدلینگ پوست صورت لازم است؟
میکرونیدلینگ معمولاً به 9 ماه درمان نیاز دارد. در طول این مدت، برای مشاهده نتایج کامل، به سه تا شش جلسه درمانی نیاز دارید که هر چهار تا شش هفته انجام شود. برای مشاهده تاثیر میکرونیدلینگ لک صورت و جای جوش، باید حداقل 3 تا 4 جلسه درمان میکرونیدلینگ صورت هر 4 تا 6 هفته یکبار انجام دهید. پوست شما به زمان کافی برای بهبودی بین دو درمان نیاز دارد پس برای یک فرد متوسط، این حدود یک ماه خواهد بود. البته تعداد دقیق درمان ها و زمان بین آن ها بر اساس نوع، محل و نگرانی پوست متفاوت است پس نمی توان این نسخه را برای همه پیچید و باید خود با پزشک متخصص پوست و زیبایی مشورت کنید.
میزان موفقیت میکرونیدلینگ صورت
بر اساس یک تحقیق در مورد بیمارانی که در کشورهای خارجی نیدلینگ صورت انجام داده اند، در مجموع پس از شش جلسه درمانی در طول 3 ماه، 51٪ – 60٪ بهبود در ظاهر اسکار و لک های صورت، 40٪ – 50٪ بهبود در بافت پوست، و 80٪ – 85٪ رضایت کلی را گزارش شده است.
در پایان…
با توجه به گستردگی انواع روش ها برای زیبایی پوست و مو بهتر است، روش هایی را که آسیب کمتر و نتیجه ی مطلوبی به همراه دارند را انتخاب کنیم. انجام برخی از این روش ها بیشتر از فایده، آسیب برای ما به همراه دارند و باعث می شوند تا مدت ها با عوارض آن ها دست و پنجه نرم کنیم. در این مقاله در مورد میکرونیدلینگ، روش انجام با دستگاه های مختلف میکرونیدلینگ ترک پوستی، مزیت ها و هزینه ی آن صحبت کردیم تا با دید کامل تر اقدام به تصمیم گیری کنید. فراموش نکنید که حتما قبل از انجام میکرونیدلینگ پوست صورت بهتر است با پزشک مشورت کنید چراکه شاید آن روش با پوست شما سازگار نباشد و نتواند مشکل شما را درمان کند.
«اگر همچنان سوالی دارید که در مقاله ی میکرونیدلینگ پوست صورت پاسخ داده نشده است و یا می خواهید تجربه ی خود را در مورد تاثیر و ماندگاری میکرونیدلینگ برای لک صورت با سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید، می توانید در قسمت نظرات آن ها را با ما به اشتراک بگذارید.»
سوالات شما
میکرونیدلینگ چیست؟
دستگاه های نیدلینگ صورت و بدن که روی آن ها سوزن هایی با ارتفاع و قطر کم وجود دارد، روی قسمت مورد نظر غلطانده می شود تا سوراخ هایی روی پوست ایجاد شود. این سوراخ ها باعث افزایش و تحریک کلاژن سازی پوست شده و به روشن تر شدن و رفع چین و چروک کمک می کند.
دستگاه میکرونیدلینگ برای پوست صورت درمارولر و درماپن چه فرقی دارند؟
درمارولر: غلطکی دستی که روی آن پر از سوزن های ریز است که وارد پوست شده و منافذ ریزی را ایجاد می کنند. از نکات مثبت آن می توان به قیمت پایین و راحتی استفاده اشاره کرد.
درماپن: دستگاه برقی شبیه خودکار با سوزن هایی ریزتر که به قدری سریع حرکت می کنند که با کشیدن آن روی پوست، فرآیند میکرونیدلینگ بدون درد انجام می شود. نسبت به درمارولر وسیله ای بهداشتی تر، موثرتر اما گران تر است.
16 دیدگاه
آقای نیکوکار ممنون از اطلاعات کامل و مفیدتون
👌🏼عالی بود
ممنون از توجه شما.
خیلی عالی. ممنون.
سلام. از همراهی شما بسیار خوشحالیم.
ممنون. اصلا فکر نمی کردم انقدر ساده باشه و حتی بشه تو خونه انجامش داد.
خواهش می کنم. فقط در نظر داشته باشید حتی اگر راحت و سریع انجام بشه بازم باید مواظب باشید که نیدلینگ زیادی از حد استفاده نشه. بهتره اول با پزشک مشاوره داشته باشید. در دکتر مایکو می تونید انواع مشاوره های تصویری، تلفنی و متنی رو راحت و به صرفه داشته باشید.
خیلی عالی بود. ممنون از اطلاعات خوبتون
ممنون از همراهی شما
🙏🌹
ممنون آقای نیکوکار عالی بود
اطلاعاتتون خیلی کامل بود 👍👍
عالی 🔥👍
متشکرم از اطلاع رسانی خوب شما
سلام خسته نباشید ببخشید میشه بگین چه موادی برای از بین بردن لک بااین دستگاه باید استفاده کردممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز. در میکرونیدلینگ موادی استفاده نمی شود. اما در مزوتراپی مواد به زیر پوست تزریق می شوند. در مزو، اسید آمینه ها و انواع ویتامین ها و همینطور آنتی اکسیدان های لازم توسط پزشک تشخیص و تزریق می شود. بنابراین پزشک تشخیص می دهد که چه موادی برای پوست شما دقیقا لازم است.