دکتر مایکو از سال 1395 فعالیت خود را آغاز کرد و هم اکنون بیش از 30000 کاربر دارد. این شرکت دانش بنیان با اتکا به توانایی متخصصین جوان و داخلی اهتمام به طراحی پیاده سازی پلتفرم سلامت دیجیتال در قالب اپلیکیشن و وب سایت دکتر مایکو نموده است.
- پزشکی و سلامت
- بیماری ها
- بیماری های قلبی
- بیماری های خودایمنی
- بیماری های گوارشی
- بیماری های تنفسی
- بیماری های ارتوپدی
- دیابت
- مشکلات هورمونی
- ویتامین و مواد معدنی
- بیماری های گوش
- بیماری های زنان
- بیماری های روانی
- بیماری های عفونی
- بیماری های مردان
- بیماری های غدد
- بیماری های مغز و اعصاب
- سرطان
- بیماری های کیسه صفرا
- بیماری های ژنتیکی
- حساسیت ها
- بیماری های جنسی
- بیماری های پوستی
- علائم بیماری ها
- نوبت دهی پزشکی
- ویزیت آنلاین پزشکی
- ستون اول
- ویزیت آنلاین متخصص روانپزشکی
- ویزیت آنلاین متخصص داخلی
- ویزیت آنلاین متخصص زنان و زایمان
- ویزیت آنلاین پزشک عمومی
- ویزیت آنلاین متخصص گوارش
- ویزیت آنلاین متخصص ارتوپدی
- ویزیت آنلاین متخصص اطفال
- ویزیت آنلاین متخصص نورولوژی
- ویزیت آنلاین متخصص ناباروری IVF
- ویزیت آنلاین متخصص گوش ، حلق و بینی
- ویزیت آنلاین مشاوره روانشناسی
- ستون دوم
- ویزیت آنلاین متخصص قلب
- ویزیت آنلاین متخصص جراحی عمومی
- ویزیت آنلاین متخصص پوست و مو
- ویزیت آنلاین متخصص بیماری های عفونی
- ویزیت آنلاین متخصص چشم پزشکی
- ویزیت آنلاین متخصص اورولوژی
- ویزیت آنلاین متخصص ریه
- ویزیت آنلاین متخصص بیماری های فک و صورت
- ویزیت آنلاین متخصص رادیوتراپی
- ویزیت آنلاین متخصص غدد
- ویزیت آنلاین متخصص طب سنتی
- ستون سوم
- ویزیت آنلاین متخصص دیابت
- ویزیت آنلاین متخصص خون و سرطان
- ویزیت آنلاین متخصص مامایی
- ویزیت آنلاین متخصص آلرژی
- ویزیت آنلاین متخصص تغذیه و رژیم
- ویزیت آنلاین متخصص جراحی پلاستیک
- ویزیت آنلاین متخصص درد
- ویزیت آنلاین متخصص نفرولوژی
- ویزیت آنلاین متخصص روماتولوژی
- ویزیت آنلاین متخصص بیهوشی
- متخصص آنلاین متخصص توانبخشی
- ستون چهارم
- ستون اول
جدیدترین مطالب
Browsing: فیزیوتراپی
فیزیوتراپی چیست؟ همه چیز درباره ی فیزیوتراپی گردن، کمر و … + فواید و عوارض
فیزیوتراپی یک حرفه ی مراقبت بهداشتی است که به افراد کمک می کند تا قدرت، عملکرد، حرکت و رفاه کلی خود را بازیابی و تحرک، عملکرد و رفاه خود را به حداکثر برسانند. فیزیوتراپیست ها افراد را در توانبخشی فیزیکی، پیشگیری از آسیب و سلامت و تناسب اندام همراهی و آن ها را درگیر بهبودی خود می کنند. هدف اصلی فیزیوتراپی کاهش درد و بازگرداندن (یا حفظ) عملکرد فیزیکی مطلوب است و متخصصان این حوزه می توانند از طیف وسیعی از روش های درمانی غیردارویی از جمله درمان های دستی، عوامل الکتروفیزیکی، حرارت درمانی، آب درمانی و ورزش درجه بندی شده استفاده کنند. در ادامه با دکتر مایکو همراه باشید تا بیشتر با این درمان، اقدامات پس از آن، هزینه ها و سایر موضوعات مهم آشنا شویم.
چرا فیزیوتراپی مهم است؟
یک فیزیوتراپیست می تواند شما را در مسیر حرکت بدون درد راهنمایی کند تا بتوانید فعالیت های بدنی مورد علاقه ی خود را انجام دهید. بنابراین این درمان از بسیاری از بیماری های مزمن جلوگیری کرده و کمک می کند زندگی راحت تری داشته باشید. با کمک فیزیوتراپ ها می توانید به خوبی از شرایط مختلف جسمانی بهبود پیدا کنید. فیزیوتراپی یک حرفه ی مراقبت بهداشتی مبتنی بر مدرک است و فیزیوها از دانش و مهارت های خود برای بهبود طیف وسیعی از شرایط مرتبط با سیستم های مختلف بدن استفاده می کنند. فیزیوتراپیست ها در تخصص های مختلفی در زمینه ی بهداشت و مراقبت های اجتماعی کار می کنند. علاوه بر این، برخی از فیزیوتراپ ها در آموزش، تحقیق و مدیریت خدمات مشارکت دارند.
فیزیو تراپی می تواند به شما کمک کند که …
قوی تر و انعطاف پذیرتر شوید.
افزایش آزادی حرکت و تحرک داشته باشید.
راحت تر نفس بکشید.
درد کمتری داشته باشید.
فعال بمانید.
کمتر دچار آسیب شوید.
چه افرادی به فیزیوتراپی نیاز دارند؟
افراد معمولاً زمانی که در حال بهبودی پس از یک جراحت/جراحی بزرگ هستند، به دنبال فیزیو تراپی هستند و جلسات درمانی را برای تسکین دردی که تحرک و قدرت آن ها را محدود کرده، پشت سر می گذارند. همچنین افرادی که دچار مشکلات قلبی عروقی، فشارخون، آسم، کمردرد، گردن درد، بی اختیاری ادرار و مشکلات مربوط به لگن، آرتریت، مشکلات مغزی، پارکینسون، ام اس و… هستند نیز نیازمند این درمان می باشند.
فیزیوتراپی در چه بیماری هایی کاربرد دارد؟
متخصصان این حوزه بر پیشگیری و توانبخشی تمرکز دارند و درمان می تواند برای مشکلات ناشی از آسیب، بیماری یا ناتوانی انجام شود. در اینجا چند نمونه آورده شده است:
گردن درد و کمر درد ناشی از مشکلات در عضلات و اسکلت
مشکلات در استخوان ها، مفاصل، ماهیچه ها و رباط ها مانند آرتریت و عوارض پس از قطع عضو
مشکلات ریوی مانند آسم
ناتوانی در نتیجه ی مشکلات قلبی
مشکلات لگنی، مانند مشکلات مثانه و روده مربوط به زایمان
از دست دادن تحرک به دلیل ضربه مغزی یا ستون فقرات یا به دلیل بیماری هایی مانند بیماری پارکینسون و ام اس
خستگی، درد، تورم، سفتی و از دست دادن قدرت عضلانی، به عنوان مثال در طول درمان سرطان، یا مراقبت های تسکینی
فیزیوتراپی در درد کمر
کمردرد یک بیماری شایع است و در بیشتر موارد معمولاً به دلیل یک مشکل جدی ایجاد نمی شود. فیزیوتراپی کمر نقش بسیار پررنگی در درمان کمردرد ایفا می کند.
فیزیوتراپی در آرتریت (درد مفاصل)
ورزش می تواند به مدیریت برخی از علائم آرتریت کمک کند. فیزیوتراپ ها مشاوره و آموزش هایی در مورد ورزش، تسکین درد و راه هایی برای مدیریت شرایط شما ارائه می دهند. آنها می توانند به شما یاد دهند که چگونه حرکات مفاصل و راه رفتن خود را بهبود بخشید و همچنین چگونه ماهیچه های خود را تقویت کنید.
فیزیوتراپی در آسم
فیزیوتراپیست ها در حمایت از افراد مبتلا به آسم بسیار ماهر هستند. اگر آسم دارید، فیزیوتراپ میتواند به شما در کنترل آن از طریق اطلاعات، آموزش و مهارت های تخصصی کمک کند. مهارت های تخصصی که فیزیوتراپ ها می توانند ارائه دهند شامل نشان دادن نحوه ی تنفس آرام تر و آموزش مجدد تنفس است. همچنین می توانند در نحوه ی مدیریت علائمی مانند سرفه، تنگی نفس، خس خس سینه و مخاط اضافی راهنمایی کند.
فیزیوتراپی در مشکلات قلبی
برنامه های توانبخشی قلبی بسیار موثر هستند و می توانند سلامت و کیفیت زندگی شما را بهبود بخشند و مدت اقامت در بیمارستان و تعداد مراجعه ی مجدد به بیمارستان را کاهش دهند. فیزیوتراپیست ها بخش مهمی از تیم متخصصان سلامت هستند که این برنامه ها را اجرا می کنند.
فیزیوتراپی در مشکلات لگن و مثانه
در مشکلات لگنی و بیماری های مربوط به مثانه و روده (مانند بی اختیاری ادرار) نیز فیزیوتراپی کف لگن می تواند خیلی کمک کننده باشد.
فیزیوتراپی زانو
با توجه به این که درد زانو از رایج ترین مشکلات اسکلتی و عضلانی پیچیده است فیزیوتراپی زانو از اهمیت روزافزونی برخوردار می شود. دردهای مربوط به زانو در همه ی سنین و اکثرا در میان افراد مسن، ورزشکاران، بانوان باردار و حتی گاهی افراد جوان به چشم می خورد.
فیزیوتراپی در مشکلات مغزی
فیزیوتراپ ها نقش کلیدی در حمایت از کودکان و بزرگسالان مبتلا به فلج مغزی دارند و معمولاً در زمان تشخیص این فلجی درگیر می شوند. هدف اصلی آن ها کمک به کودکان و بزرگسالان مبتلا به فلج مغزی است تا کمکشان کنند تا حد امکان متحرک و مستقل باشند. این درمان می تواند به استقلال جسمانی، انعطاف پذیری، قدرت و تناسب اندام کمک کند. همچنین می تواند شانس شما را برای ماندن در شغلتان بهبود بخشد و تأثیر ام اس بر سلامت عمومی و کیفیت زندگی شما را کاهش دهد. این درمان همچنین نقشی حیاتی در حمایت از افراد مبتلا به پارکینسون برای بررسی وضعیت خود، انتخاب نحوه ی مدیریت شرایط، تعیین اولویت ها و رسیدگی به چالش هایی که با آن مواجه هستند، ایفا می کند.
فیزیوتراپی گردن
فیزیوتراپی گردن می تواند به رها شدن از دردهایی که ناشی از صدمات و ضربات افراد می باشد کمک کند. حتی این نوع از فیزیوتراپی می تواند به عنوان نوعی پیشگیری برای صدمات و اختلالات حرکتی استفاده شود.
چه زمانی باید به فیزیوتراپی مراجعه کرد؟
شما می توانید در هر زمانی از زندگی خود از فیزیوتراپی بهره مند شوید چرا که به کمردرد یا آسیب ناگهانی، مدیریت بیماری های طولانی مدت مانند آسم و آمادگی برای زایمان یا رویدادهای ورزشی کمک می کند. در هسته ی اصلی، مشارکت بیمار در مراقبت از خود، از طریق آموزش، آگاهی، توانمندسازی و مشارکت در درمان قرار دارد. در کل اگر جراحت یا درد مزمنی دارید که بر عملکرد روزانه ی شما تأثیر می گذارد، به فیزیوتراپی فکر کنید. در مواقعی شخص پزشک ممکن است شما را به فیزیوتراپی پس از جراحی مانند تعویض مفصل ران یا رویدادی مانند حمله قلبی یا سکته ارجاع دهد.
10 فایده ی فیزیوتراپی چیست؟
یک برنامه ی فیزیوتراپی سفارشی می تواند به افراد در دستیابی به سطح عملکرد قبلی خود و جلوگیری از آسیب بیشتر، بهبود سلامت و رفاه کلی کمک کند. پزشکان اغلب در اولین نشانه ی مشکل، بیماران را به فیزیوتراپی ارجاع می دهند زیرا رویکردی محافظه کارانه برای مدیریت مشکلات را در نظر می گیرند. آیا هنوز این سوال را دارید که فیزیوتراپی چه سود و فایده ای دارد؟ در ادامه ما 10 فایده ی فیزیوتراپی را برای شما ذکر کرده ایم.
کاهش یا از بین بردن درد
تمرینات درمانی و تکنیک های درمان دستی مانند تحرک مفاصل و بافت نرم یا درمان هایی مانند اولتراسوند، نوار چسب یا تحریک الکتریکی می توانند به تسکین درد و بازیابی عملکرد عضلات و مفاصل برای کاهش درد کمک کنند. چنین درمان هایی همچنین می توانند از بازگشت درد جلوگیری کنند.
جلوگیری از جراحی
اگر فیزیوتراپی به شما کمک کند تا درد را از بین ببرید یا یک آسیب را بهبود ببخشد، ممکن است دیگر نیازی به جراحی نباشد. حتی اگر لازم باشد، ممکن است از فیزیوتراپی قبل از جراحی بهره مند شوید. اگر قرار است به یک عمل جراحی قوی تر و با فرم بهتر بروید، پس از آن در بسیاری از موارد سریع تر بهبود خواهید یافت. همچنین با اجتناب از جراحی، هزینه های مراقبت های بهداشتی کاهش می یابد.
بهبود تحرک
اگر در ایستادن، راه رفتن یا حرکت کردن مشکل دارید – بدون توجه به سن شما – فیزیوتراپی می تواند با تمرینات کششی و تقویتی به بازیابی توانایی حرکتی شما کمک می کند. فیزیوتراپ ها می توانند به درستی عصا یا هر وسیله کمکی دیگری که لازم است را در اختیار افراد قرار دهند. با سفارشی کردن یک برنامه ی مراقبت فردی، هر فعالیتی که برای زندگی یک فرد مهم است را می توان تمرین کرد و برای اطمینان از حداکثر عملکرد و ایمنی تطبیق داد.
بهبودی از سکته مغزی
از دست دادن درجه ای از عملکرد و حرکت پس از سکته اتفاقی معمولی است. فیزیوتراپی به تقویت قسمت های ضعیف بدن و بهبود راه رفتن و تعادل کمک می کند. فیزیوتراپیست ها همچنین می توانند توانایی بیماران سکته مغزی را برای انتقال و حرکت در رختخواب بهبود بخشند تا بتوانند در خانه مستقل تر باشند تا بار مراقبت های سایر افراد را در توالت، حمام کردن، لباس پوشیدن و سایر فعالیت های روزمره زندگی کاهش دهند.
بهبودی یا جلوگیری از آسیب ورزشی
فیزیوتراپیست ها درک می کنند که چگونه ورزش های مختلف می توانند خطر ابتلا به انواع خاصی از آسیب ها را افزایش دهند (مانند شکستگی استرسی برای دوندگان مسافت). آن ها می توانند برنامه های تمرینی بازیابی یا پیشگیری مناسبی را برای شما طراحی کنند تا از بازگشت ایمن به ورزش خود اطمینان حاصل کنید.
بهبود تعادل و جلوگیری از افتادن
هنگامی که فیزیوتراپی را شروع می کنید، از نظر خطر سقوط غربالگری می شوید. اگر در معرض خطر بالای زمین خوردن هستید، درمانگران تمرین هایی را ارائه می کنند که به طور ایمن و با دقت تعادل شما را به چالش می کشند تا روشی برای تقلید از موقعیت های زندگی واقعی باشد. درمانگران همچنین با تمریناتی برای بهبود هماهنگی و وسایل کمکی برای پیاده روی ایمن تر به شما کمک می کنند. هنگامی که مشکل تعادل ناشی از مشکل در سیستم دهلیزی فرد باشد، فیزیوتراپیست ها می توانند مانورهای خاصی را انجام دهند که می تواند به سرعت عملکرد مناسب دهلیزی را بازیابی کند و علائم سرگیجه را کاهش داده و از بین ببرند.
مدیریت دیابت و شرایط عروقی
به عنوان بخشی از یک برنامه ی کلی مدیریت دیابت، ورزش می تواند به کنترل موثر قند خون کمک کند. علاوه بر این، افراد مبتلا به دیابت ممکن است مشکلاتی در زمینه احساس در پاها داشته باشند. فیزیوتراپیست ها می توانند به ارائه و آموزش مراقبت مناسب از پا به این بیماران کمک کنند تا از مشکلات بعدی در مسیر جلوگیری کنند.
مدیریت مسائل مربوط به سن
با افزایش سن افراد ممکن است به آرتریت یا پوکی استخوان مبتلا شوند و یا نیاز به تعویض مفصل داشته باشند. فیزیوتراپیست ها در کمک به بهبود بیماران پس از تعویض مفصل و مدیریت شرایط آرتریت یا پوکی استخوان به صورت محافظه کارانه متخصص هستند.
مدیریت بیماری های قلبی ریوی
اگر عملکرد روزانه ی بیماران قلبی پس از حمله ی قلبی یا عمل توانبخشی قلبی تحت تأثیر قرار گیرد فیزیوتراپی لازم است. برای مشکلات ریوی نیز فیزیوتراپی می تواند کیفیت زندگی را از طریق تمرین های تقویتی، آماده سازی و تنفسی بهبود بخشد و به بیماران کمک کند مایعات ریه ها را پاک کنند.
مدیریت سلامت زنان و سایر موارد
زنان نگرانی های سلامتی خاصی مانند مراقبت های دوران بارداری و پس از زایمان دارند. فیزیوتراپیست ها می توانند مدیریت تخصصی مسائل مربوط به سلامت زنان را ارائه دهند. علاوه بر این، PT می تواند درمان تخصصی برای موارد زیر ارائه دهد:
بی اختیاری روده، سرطان سینه، یبوست، فیبرومیالژیا، لنف ادم، سلامت لگن، درد لگن و بی اختیاری ادرار.
فیزیوتراپی در منزل
از آنجایی که برخی از بیماران توانایی خروج از منزل و رفتن به کلینیک ها را ندارند فیزیوتراپی در منزل می تواند گزینه ای بسیار مناسب باشد. البته به غیر از مواقعی که بیمار مجبور به ماندن در خانه است، گاهی بیماران به دلیل راحتی بیشتر ترجیح می دهند که خدمات درمانی برایشان در خانه صورت گیرد. البته قیمت فیزیوتراپی در کلینیک و منزل متفاوت است.
عوارض فیزیوتراپی چیست؟
حالا که فواید را شناختیم، لازم است که از بعضی عوارض فیزیوتراپی هم آگاه شویم تا با کمترین عارضه و آسیب این فرآیند طی شود.
احساس درد پس از فیزیوتراپی
یکی از عوارض جانبی مهمی که احتمالاً در طول درمان تجربه خواهید کرد، درد است. درد پایه ی شما ممکن است در واقع با توانبخشی و بهبودی افزایش یابد که منجر به سردرگمی و از دست دادن انگیزه برای ادامه ی درمان می شود. ضروری است که این مسائل را با درمانگر و پزشک خود در میان بگذارید تا مشخص شود که آیا مداخلات درمانی جایگزین به کاهش درد کمک می کند و امکان مشارکت مداوم را فراهم می کند یا خیر. برای کمک به کنترل درد، فیزیوتراپیست ممکن است 30 دقیقه قبل از جلسه ی فیزیوتراپی، استفاده از داروهای مسکن خوراکی را توصیه کند. گرما، سرما یا درمان های موضعی پس از یک جلسه، طبق دستور درمانگر، ممکن است میزان درد را کاهش دهد.
تورم پس از فیزیوتراپی
تورم یکی دیگر از عوارض جانبی است. از آنجایی که درمانگر عضلات، رباط ها و تاندون های شما را برای تقویت به چالش می کشد بدن ممکن است با افزایش ادم یا تورم به درمان فیزیوتراپی پاسخ دهد. ادم می تواند باعث درد اضافی و محدودیت های عملکردی شود. با درمانگر خود در مورد درمان هایی مانند استفاده از یخ بعد از درمان یا استفاده از گرما و سپس سرما برای کمک به کنترل تورم صحبت کنید چراکه می تواند درد و تورم را کاهش داده و همزمان گردش خون هم بهبود بخشد.
فقدان نتیجه گیری پس از فیزیوتراپی
مانند هر مداخله ی پزشکی دیگر، در این درمان هم تضمینی برای بهبود یا رفع کامل علائم نیست. از آنجا که این مسئله می تواند دلسردکننده باشد، ممکن است وسوسه شوید که درمان فیزیوتراپی خود را متوقف کنید. با این حال، پایان دادن به درمان پیش از موعد به احتمال زیاد منجر به درد طولانی مدت و آسیب مجدد خواهد شد. مهم این است که در دوره ی درمان فیزیوتراپی باقی بمانید. بهتر است با درمانگر خود صحبت کنید تا در مورد اهداف شخصی تان تا حد امکان دقیق باشید. فیزیوتراپ شما ممکن است بتواند جهت درمان را برای هدف قرار دادن اهداف خاص شما تنظیم کند یا به شما در مورد تغییرات سبک زندگی که می توانید برای تسهیل نتایج انجام دهید، آموزش دهد.
مسائل روانی – عاطفی حین فیزیوتراپی
ممکن است استرس روانی و عاطفی را که همراه با درمان فیزیوتراپی تجربه خواهید کرد دست کم بگیرید. قرار ملاقات های مکرر، درد، پیشرفت ضعیف و زمان طولانی صرف شده در درمان می تواند بر برنامه ی شما تأثیر بگذارد. مشکلات خود را با خانواده و دوستان تان در میان بگذارید و در صورت نیاز برای مراقبت از کودک، تهیه ی غذا و حمل و نقل کمک بخواهید تا روی درمان فیزیوتراپی که اولویت بالاتری دارد تمرکز کنید. اگر به دلیل آسیب یا بیماری قادر به بازگشت به کار نیستید، با یک مشاور شغلی ملاقات کنید تا شما را در دوران انتقال راهنمایی کند. فعال بودن در مورد استرس ها و مسائلی که با آن روبرو هستید به شما این امکان را می دهد که کنترل موقعیت خود را در دست بگیرید و به تغییراتی که با آن مواجه هستید، چه دراز مدت و چه کوتاه مدت پاسخ سازنده ای بدهید.
انواع فیزیوتراپی
فیزیوتراپی شامل طرح ها و تکنیک های درمانی مختلفی است که هدفشان بهبود سلامتی شما، به ویژه اگر از اختلال حرکتی، بیماری یا آسیب رنج میبرید است. پس از ارزیابی فیزیکی، درمانگر طرحی را ارائه می دهد که شامل یک یا ترکیبی از درمان های زیر است:
منوال درمانی
این درمان شامل دستکاری بافت های نرم بدن به صورت دستی است. این روش درمانی به عنوان موثرترین روش فیزیوتراپی محسوب می شود و برای بیماران در هر سنی مناسب است. مزایای این درمان به شرح زیر است:
بهبود گردش خون در سراسر بدن
تخلیه مایعات از قسمت های مختلف بدن که می تواند به جلوگیری از نفخ و ظاهر پف کرده کمک کند.
تقویت تحرک
کمک در آرام تر شدن بدن و تسکین درد مزمن
این درمان برای دردهایی که ناراحتی های گردن، شانه و کمر را درگیر می کند بهترین است.
ورزش و حرکت مداوم (تمرین درمانی)
گنجاندن یک برنامه ورزشی در جلسات درمانی برای بهبودی کامل ضروری است. اگر در حال بهبودی پس از یک آسیب هستید و می خواهید تعادل و سرعت حرکت خود را افزایش دهید، داشتن برنامه ی ورزشی بسیار مهم است. تمرینات به تشخیص شما بستگی دارد و در نهایت به بهبود سریع و ایمن کمک می کند. تمرکز این تمرینات بر تقویت عضلات و مفاصل شما، بهبود کنترل بر عملکرد حرکتی و همچنین جلوگیری از صدمات در آینده است. به عنوان مثال، ترکیبی از ورزشهای ملایم مانند پیاده روی یا شنا به فردی که در حال بهبودی پس از آسیبی است، توصیه می شود. اگر فردی آسیبی دیده است که بخشی از بدن او را تحت تاثیر است، درمانگر تمریناتی می دهد که آن ناحیه ی خاصی را هدف قرار داده است.
انرژی درمانی
این روش الکتروتراپی نیز نامیده می شود و از انرژی های مختلفی مانند جریان ها و پالس ها استفاده می کند که به تحریک اعصاب شما کمک کند. تکانه هایی که از ماهیچه ها عبور می کند آنها را سفت می کند و درد و استرس را نیز کاهش می دهد که به بهبودی کامل کمک می کند. برخلاف آنچه مردم فکر می کنند، الکتروتراپی بدون درد است و ممکن است فقط هنگام انجام این فرآیند احساس سوزن سوزن شدن خفیفی داشته باشید.
انواع مختلف انرژی درمانی عبارتند از:
لیزر درمانی
هدف این درمان کاهش درد و اسپاسم عضلانی است و به طور موثر هر گونه بیماری مرتبط با تاندون را درمان می کند.
اولتراسوند
امواج صوتی با فرکانس بالا برای درمان هر گونه مشکل بافت عمیق استفاده می شود. این کار با تحریک گردش خون و افزایش فعالیت سلولی انجام می شود. این درمان باعث تسریع روند بهبودی و همچنین کاهش اسپاسم عضلانی می شود.
آب درمانی
این شکل از درمان در آبی که دمای آن بین گرم تا داغ است انجام می شود زیرا به ماهیچه ها اجازه استراحت داده و همچنین درد را تسکین می دهد.
بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد ؟
به صورت کلی این درمان مقطعی نیست و اکثرا بعد از پایان آن هم یک سری امور برای پیشگیری از درد یا حتی وجود درد انجام شود. از آنجایی که این مسئله از اهمیت بسیاری برخوردار است در مقاله ی بعد از فیزیوتراپی چه باید کرد بیشتر به آن پرداخته ایم.
منابع:
narayanahealth.org
tandfonline.com
«سوالات متداول»
چه افرادی به فیزیوتراپی نیاز دارند؟
افراد در حال بهبودی از یک جراحت/جراحی بزرگ، افرادی که دچار مشکلات قلبی عروقی، فشارخون، آسم، کمردرد، گردن درد، بی اختیاری ادرار و مشکلات مربوط به لگن، آرتریت، مشکلات مغزی، پارکینسون، ام اس و… هستند نیازمند این درمان می باشند.
۱۰ فایده ی فیزیوتراپی چیست؟
کاهش یا از بین بردن درد، جلوگیری از جراحی، بهبودی یا جلوگیری از آسیب ورزشی، بهبود تعادل و جلوگیری از افتادن، بهبود تعادل و جلوگیری از افتادن، مدیریت مسائل مربوط به سن، مدیریت بیماری های قلبی ریوی، بهبود تحرک، بهبودی از سکته مغزی و مدیریت سلامت زنان.
10 min readپای پرانتزی یکی از مشکلات شایع در ساختار استخوانهای انسان است که میتواند به راحتی زندگی روزمره فرد را تحت…
10 min readتاندون پا یکی از مهمترین بخشهای بدن است که در حرکات روزانه نقش حیاتی ایفا میکند و به ما اجازه…
15 min readکف پای صاف یکی از مشکلات شایع پا است که میتواند به مشکلاتی در راه رفتن و وضعیت بدن منجر…
9 min readسندرم تونل کارپال یک وضعیت پزشکی است که زمانی رخ میدهد که عصب مدیان (Median Nerve) که از طریق تونل…
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دکتر مایکو است. هرگونه کپی برداری بدون درج لینک مبدا غیر مجاز است.