به تازگی محققان ارتباط بین فشار خون بالا و صرع را در تحقیقاتی وسیع بررسی کردند.

آنها دریافتند که فشار خون بالا خطر ابتلا به صرع را حدود 2.5 برابر افزایش می دهد، اما مصرف داروهای ضد فشار خون این خطر را کاهش می دهد.
آنها به این نتیجه رسیدند که در حالی که فشار خون بالا یک عامل خطر برای صرع است، تحقیقات بیشتری برای درک مکانیسم های زمینه ای این ارتباط مورد نیاز است.
صرع سومین بیماری عصبی شایع اثبات شده است که بعد از سکته مغزی و زوال عقل افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد.
تحقیقات نشان می دهد که صرع دیررس در 2 دهه اخیر شیوع بیشتری پیدا کرده است. تعداد افراد مبتلا به این عارضه احتمالاً با افزایش جمعیت پیر افزایش خواهد یافت و صرع احتمالاً به یک نگرانی قابل توجه برای سلامت عمومی تبدیل خواهد شد.
با وجود این، علت زمینهای صرع در 32 تا 48 درصد موارد نامشخص است. برخی از تحقیقات معتبر نشان می دهند که عوامل خطر عروقی ممکن است خطر ابتلا به صرع دیررس را افزایش دهد. تحقیقات دیگر نشان می دهد که عوامل خطر عروقی ممکن است در صرع دخیل باشند که از دهه 30 زندگی فرد شروع می شود.
درک عواملی که در بیماری های عروقی نقش دارند، در صرع دیررس میتواند به سیاستگذاران کمک کند تا اقدامات بهداشت عمومی و استراتژیهای پیشگیرانه را برای مهار و مدیریت میزان این بیماری طراحی کنند.
اخیراً محققانی به سرپرستی دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون در ایالات متحده مطالعهای را انجام دادند که در آن ارتباط بین عوامل بیماری های عروقی و شروع صرع را بررسی کردند.
آنها دریافتند که فشار خون بالا با خطر ابتلا به صرع دیررس تقریباً 2 برابر ارتباط دارد. این خطر برای کسانی که از دارو برای تنظیم فشار خون خود استفاده نمی کردند حتی بیشتر بود.
دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید